LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi disponibil atât în spațiile comune cât și în camere, restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA 

HOTEL DE 4 STELE

Situat în Parcul Zăvoi din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea și în apropierea renumitelor stațiuni balneoclimaterice și a salinei naturale.

GALERII DE ARTĂ

Fiind unicul hotel muzeu de artă din România deține o mare colecție de opere de artă, picturi și sculpturi, ale celor mai renumiți artiști din țară.

CENTRU DE CONFERINȚE

Fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri sau o conferință de amploare, centrul de conferințe este soluția ideală pentru întâlniri de succes!

RESTAURANT ART

Vă invităm să petreceți momente deosebite într-un ambient plin de eleganță și rafinament unde personalul nostru este la dispoziția dmv..

EVENIMENTE ȘI CONGRESE

Pentru orice eveniment festiv, expoziție sau conferință pe care doriți să desfășurați, vă punem la dispoziție 3 săli modern echipate.

SPA-CENTRU MEDICAL

Stă la dispoziția oaspeților cu singura piscină acoperită și încălzită din Râmnicu Vâlcea, sală de fitness, saună și masaje de relaxare.

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

Aveți posibilitatea să vedeți și să vă convingeți de faptul că Grand Hotel Sofianu**** este un hotel deosebit unde puteți petrece clipe de neuitat în confortul exclusiv și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting. Aveți posibilitatea să o descoperiți cu ajutorul turului virtual.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

Dormitor matrimonial, living, baie proprie cu hidromasaj, clima și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces camera electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar și uscător de păr.

Vezi tur →

GALERIE FOTO

Galeria cuprinde fotografii cu operele expuse în hotel. Operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, in functie de specificul galeriei. Vom afișa aici cele mai noi fotografii din cadrul expunerilor.

vezi mai multe fotografii →
GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

ARTĂ MONUMENTALĂ

ARTĂ MONUMENTALĂ

Despre hotel

GRAND HOTEL SOFIANU **** unicul hotel muzeu de artă din România, unde puteți petrece clipe de neuitat în confortul exclusiv pe care hotelul nostru îl oferă și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Hotelul este localizat în Râmnicu Vâlcea, la 300 m de centrul orașului, în Parcul Zavoi, locul în care s-a întonat pentru prima dată Imnul României.

Fiind împrejmuit de cel mai mare parc al orașului - Parcul Zăvoi, terasa oferă cea mai frumoasă panoramă a Râmnicului. De-asemenea oaspeții se pot bucura și de calitatea sculpturilor - opere de artă, ce cu siguranță le vor încânta privirile.

Atracții turistice

GRAND HOTEL SOFIANU**** din Râmnicu Vâlcea este situat în mijlocul stațiunilor Călimanești, Căciulata, Olănești, Voineasa, Băile Govora, făcându-l un loc ideal pentru afaceri și tratament.

Oaspeții noștri se pot bucura de renumitele obiective turistice ale județului: mănăstiri (Arnota, Bistrița, Boia, Cozia, Cornetu, Dintr-un Lemn, Frăsinei, Govora, Hurezi, Mamu, Stănișoara, Turnu), schituri (Bradu, Dobrușa, Jgheaburi, Lacul Frumos, Ostrov, Pahomie, Pătrunsa, Troianu) și nu în ultimul rând podgoriile din Drăgășani.

Vă putem pune la dispoziție un microbuz Mercedes cu 19 locuri, clasificat la 3 stele.

BALNEOMEDCENTER

Spitalul BalneoMedCenter continuă buna tradiție balneoclimaterică a zonei de nord a județului Vâlcea. Spitalul beneficiază de factori naturali importanți fiind in imediata apropiere a Salinei Naturale Ocnele Mari, beneficiind de efectele curative al apelor minerale de la Călimănești si al apelor sărate de la Ocnele Mari.

CENTRU DE EXPOZIȚII ȘI EVENIMENTE

Cea mai mare locaţie din judeţul Vâlcea dedicată organizărilor de târguri şi expoziţii, nunţi şi botezuri, evenimente corporate, concerte, spectacole, conferinţe şi congrese. In incinta Centrului de Expozitii și Evenimente veți găsi 4 sali de evenimente de mare capacitate, pub-ul "La Cascada" si 18.000 mp pentru targuri si expozitii in aer liber.

SCROLL TO TOP